søndag 22. mai 2016

Årets ferie!

Vi er ferdig med ferier for i år! Etter en tur til Nice i påsken, satte vi kursen mot Houston i slutten av april. Mannen har ei søster der som vi skulle besøke. Vi storkoste oss i varmen, og fikk blant annet nærkontakt med piggrokker


og en hvit bengaltiger


ved akvariet i Houston. 

Den første maiuka ble så tilbrakt i Las Vegas, hvor vi møtte svigermor og mer familie. Las Vegas er som man tror, blinkende, bråkete og alt er bare gigantisk. Vi bodde litt utenfor The Strip, så det var stille og rolig på hotellet, noe som var greit med to unger. 


Fra The High Roller har man utsikt over hele Las Vegas og området rundt, som stort sett vil si bare ørken så langt øyet kunne se. 
I Las Vegas stjal jeg meg også litt egentid, og tok med lillesøster ut på garnshopping. Utvalget av garnbutikker var sparsomt, Sin City Knit Shop var den eneste jeg fant som ikke var kjedebutikk. 


Siden jeg har masse garn hjemme, nøyde jeg meg med et par souvenirer. De to til venstre er farget lokalt i Vegas, av Downtown DyeWorks. Den til høyre er Delicious Yarns (og som dere kan se på lappen syntes lillesøster absolutt at det var "delicious" å spise på). De til venstre blir nok sokker etter hvert, og den til høyre er ren merino, og blir vel kanskje noe til lillesøster? 

Ferien er hvertfall over, og jammen er ikke permisjonen det også! I morgen er det tilbake til full rulle på hospitalet, og jeg vet ikke helt om jeg gleder eller gruer meg.... Wish me luck! 

1 kommentar: