fredag 7. august 2015

Rondanekofte!

Etter å endelig ha vunnet over monteringsvegringen, ble det til slutt kofte. Mye oppklipp og sying, men det var verdt det til slutt. 


Etter flere gode knappeforslag i siste innlegg falt valget mitt på disse knappene. De var vel egentlig favorittene fra starten, men man blir alltid litt usikker når man har flere fine å velge mellom. 


Koften er av modellen Rondane fra Sandnes garn, som ligger gratis på deres nettsider. Den er egentlig i tre farger, men jeg holdt meg til to. 


Siden gamle koftemønstre ofte er store og romslige, og ikke kommer i så mange størrelser, brukte jeg 10/12 år som utgangspunkt. Jeg er normalt ganske lita når jeg ikke har den svære magen å bære på. Det så faktisk lenge ut til at den ville bli for stor, men til slutt ble den veldig passende! 


Det er mulig jeg kanskje lager litt innsving i livet etter hvert, men det får jeg bestemme når jeg ser hvordan kroppen blir i løpet av tiden etter fødselen. 


Originalgarnet er Peer Gynt, jeg har brukt Ask fra Hillevåg, som har et vanvittig utvalg av fine farger! Og det strikkes på samme pinnetykkelse, så jeg slapp å tenke så altfor mye underveis. Jeg har også veldig gode erfaringer med Ask fra tidligere, det holder seg innmari godt i bruk! 
Så nå er jeg klar for høsten, akkurat i det det faktisk kom noen sommerdager til Trøndelag!

2 kommentarer:

  1. Kjempe fine farger og jakke :)

    SvarSlett
  2. Så kjekt å treffe helt på størrelsen ved første forsøk. Kofta ble kjempefin! Den turkise bunnfargen var nydelig :)

    SvarSlett