søndag 23. november 2014

Herren i huset

Herren i huset har endelig fått sin cardigan. Det endte opp med å ta litt tid, for da jeg endelig trodde jeg var ferdig og bare skulle sy på kappene, ja da viste det seg at den var altfor stor over skuldrene. Jeg hadde jo målt da, og prøvd på underveis, men det hjalp vist ikke.....Opprekk ned til starten på raglanfellingen, og med mye hyppigere felling enn oppgitt i mønsteret, ble det da et ferdig prosjekt til slutt!


Med en mann som ikke liker å stille som modell ble det et par raske bilder før han stakk ut døra i dag. Dette er cardiganen Ranger, av Jared Flood. Han har også flere andre fine design for herrer, så kanskje blir det mer herrestrikk senere....


Garnet her er Pickles Pure Wool i fargen Røyksignal, holdt dobbelt. Kanskje hadde det fungert bedre med et annet garnvalg, for det ble litt lite hold i det. Men, mannen er fornøyd med å få en varm jakke nå som minusgradene begynner å sette inn, så da er vel jeg fornøyd også!

4 kommentarer:

 1. Nå sitter den som et skudd, så her lønte det seg nok å rekke opp litt. Tenker denne blir en favoritt, jeg! Mannen din ser ihvertfall veldig fin ut i den! Godt jobba!

  God søndagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Skikkelig fin, synes jeg! Imponert over innsatsen du har lagt i den. Her kunne det fort blitt en UFO, med all opprekkingen som måtte til. Men virkelig vel verdt å gjøre ferdig:)

  SvarSlett
 3. Kjempefin jakke! Dobbel pure wool burde bli tett og fint i vask vel? Flott passform også. Jeg har strikka denne i felted tweed fra Rowan, men tror jammen jeg skal prøve meg i ren ull også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tett og fint, men som sagt, mulig litt lite hold... Kanskje blir det bedre ved å gå ned en pinnestørrelse?

   Slett