mandag 2. juni 2014

Plan B

Av og til går ikke alt etter planen. Allerede da jeg startet sjalet Eiku, hintet jeg om at dette kanskje var noe jeg hadde lyst til å beholde selv. Det passer dårlig når jeg skal strikke gave, og den helst skal være ferdig før den gis bort....


Heldigvis er sjalet kjapt å strikke, mange rettmasker, noen vrange og litt kast innimellom. Begge er strikket i Bugga!, den ene fra The Verdant Gryphon, den andre fra The Sanguine Gryphon, som solgte Bugga! før firmaet delte seg i The Verdant Gryphon og Cephalopod Yarns. Garnet er merino, med litt kasjmir og nylon. Mykt og godt, med andre ord, og absolutt en favoritt.


Fargene har navn etter insekter, den skarpeste grønne er Greater Arid-Land Katydid, som er en gresshoppe. Den litt mørkere grønne, med litt rustrødt og brunt skjær, er inspirert av en møll, Hologram Moth. Jeg velger å beholde den skarpgrønne selv, siden jeg tror den andre grønnfargen vil passe min venninne bedre. Neste uke reiser jeg til Tyskland for å feire bryllup, så litt hjemmestrikket må jo være med i kofferten!2 kommentarer:

  1. Nydelige grønnfarger på sjalene! Og en god plan å strikke to når det var fristende å beholde selv. De beste gavene er de du har lyst til å beholde selv!

    SvarSlett
  2. Fine sjal, i flotte farger :)

    SvarSlett