torsdag 5. juni 2014

Ut på tur, aldri sur!

Lenge har jeg sittet på en haug tovbar ull, som bare har ventet på å bli sitteunderlag. Rester av Fritidsgarn etter mislykket tova-votter-prosjekt, noe Østlandsgarn som var igjen fra en bursdagsgave. Litt her og litt der, og plutselig var det nok til tre sitteunderlag. Et til hver av oss.


De tovet kanskje et hakk for mye, så de ble litt i minste laget. Men, på den andre siden, så er de da hvertfall ekstra gode og varme. Så da er jeg klar for tur, med nye rosa joggesko!

5 kommentarer:

 1. Gode sitteunderlag i friske farger! De er supre på snøen, og gode sommers tid også selv om det fester seg litt rusk og rask på dem.

  God tur og god pinse fra Ingunn

  Gratulerer med nye joggesko! Mine ble lilla i år.

  SvarSlett
 2. Supert med noe godt og varmt til turbruk. Ser det nydelige sjalet under her. Flinka.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kule joggesko :) Og fine sitteunderlag, bra med litt knallfarger på tur! Jeg heier på alt som kan føre til at garn som fritidsgarn får forsvinne fra lageret... Hos meg ligger det bare og tar opp slt for mye plass. God tur med både sko og underlag!

  SvarSlett
 4. Ut på tur, aldri sur! Kjekt å få brukt opp restegarn, da! Og ekstra kjekt når det kan bli til noe så praktisk og nyttig som sitteunderlag :)

  SvarSlett
 5. Åh der minnet du meg på de nøstene som ligger å venter på å bli sitteunderlag. Flotte dine ble og ekstra kjekt når det er rester :)

  SvarSlett