tirsdag 27. mai 2014

Sommeren er her!

Denne uka er sommeren tilbake i Trøndelag! Da passer det jo fint at sommergenseren er ferdig. Jeg ble til slutt fornøyd, etter å ha rekket opp ermene for å skjøte på litt vrangbord, og i tillegg rekket opp halskanten for å gjøre den litt mindre vid. Men, sånt må man vel regne med når man strikker uten oppskrift.


Garnet er Pickles Thin Organic Cotton, som er godt å strikke med. Det røyter litt, så det klødde i nesen innimellom. Litt negativt var det at det var flere knuter i garnet, tror det var 1-2 knuter på hvert hespe, og det synes jeg blir for mye! De vises ikke i den ferdige genseren, siden garnet er litt tynnere her og litt tykkere der, men når man strikker ergrer man seg litt over disse knutene som dukker opp. Jeg var veldig spent på fargekombinasjonen, siden dette ikke akkurat er farger jeg bruker mye av til vanlig, men kombinasjonen bomullseng og bleket sjøvann endte opp med å bli ganske så grei!


Jeg startet på toppen og strikket nedover. Kunne kanskje ha hatt litt færre masker på bolen, den ble kanskje litt vid, men er alt i alt veldig fornøyd. Tror dette blir en sommergenser som blir mye brukt, og fargene er jo også årets sommerfarger! 

7 kommentarer:

 1. Ja, knuter er noe skitt. Ellers må jeg si at du har fått deg en flott sommergenser. Og helt uten oppskrift da. Flink du.
  Klem

  SvarSlett
 2. Du er kjempefin i sommergenseren din! Godt jobba! Denne må bare bli sommerens favoritt....

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Deilig genser! Flink, uten oppskrift og alt :) Jeg har strikket en lang jakke til meg selv i samme garn før, syns ikke det var så digg å strikke med akkurat, men jakka er veldig behagelig på og garnet er fint når det bare er strikket ferdig! Og så fargene til Pickles da... Alltid fine!

  SvarSlett
 4. Det ble en fin sommergenser:) Flink du som strikker uten oppskrift:)

  SvarSlett
 5. Så flott også uten oppskrift! Da kan en virkelig kalle seg strikker! ;)

  SvarSlett
 6. Kjempefin sommergenser:) Imponert over folk som strikker uten oppskrifter, kanskje en dag.. :)

  SvarSlett
 7. For en flott sommergenser! Veldig fine farger sammen!

  SvarSlett