onsdag 1. januar 2014

8,3 kg - 2013 i tall og bilder

Vel 8,3 kilo garn ble til omgjort til ferdigstrikk i løpet av året. Litt mindre enn i fjor, men godt fornøyd med det. Omtrentlig 77 prosjekter ble ferdigstilt, og størsteparten har faktisk forsvunnet ut av huset som gaver. 


Årets absolutt fineste prosjekt, kommentert av mange, og nesten å regne som kunst, er sommerjakken min, også kjent som blomsterengen. Men, Bloomsbury, som ble ferdig i vår, har nok blitt mye mer brukt, og er en av tidenes absolutte favoritter når det gjelder genser til meg selv.
Traktorgenseren inspirerte mange kolleger til å strikke små gensere, det syntes jeg var moro. 


2013 har definitivt vært et sokkeår, med 23 par sokker strikket. Hele 11 av disse endte opp i min egen sokkeskuff, spesielt det siste halve året har det blitt strikket mye sokker. Det kommer jeg til å fortsette med, for jeg har kilovis med sokkegarn som venter på å bli gode, varme, tynne, hjemmestrikkede sokker.


Når det gjelder hvem som har fått det jeg har strikket, så er jeg som enkeltperson igjen vinneren. Mr. Melkebart har fått sin del, mens Mannen har måttet se langt etter hjemmestrikk de siste 12 månedene. Det må jeg kanskje gjøre noe med....

Interiør har det faktisk blitt litt av i år, og da er jeg spesielt fornøyd med Hjortehodet som pryder veggen på Mr. Melkebarts rom.

Gaver ble det mange av, litt fordi folk har ønsket seg det, og litt fordi Mr. Melkebart og Mannen satte kursen mot Canada i høst og da kan man jo ikke reise tomhendt. Mamma kom godt ut på gavefronten, med hele 6 forskjellige, derav to gensere. Pappa har for første gang på mange år fått hjemmestrikk fra meg, og da slo jeg like godt til med hele to par sokker!

Høydepunkter har det vært mange av i 2013, og forhåpentligvis fortsetter det slik i 2014 også! 

Godt Nytt År!4 kommentarer:

 1. Stor produksjon i år! Et flott 2013.

  SvarSlett
 2. Imponerende! Da jentene våre var små, strikka jeg nesten ingen ting.
  Godt nytt år!


  Klem fra Ingunn som også gjør opp status

  SvarSlett
 3. Jeg synes du har laget veldig mye fint i 2013. Koselig oppsummering fra deg også :) Godt nyttår!

  SvarSlett
 4. Mye fin strikk! 23 par sokker er imponerende! Ønsker deg et godt nytt strikkeår:)

  SvarSlett