tirsdag 7. januar 2014

Brrrr!

For en stund tilbake bestilte jeg en pakke med Loopy Cakes fra The Loopy Ewe. Planen var opprinnelig en stripegenser til Mr. Melkebart, men slik ble det altså ikke. Jeg lette lenge etter et annet forslag til hva jeg skulle strikke med seks små nøster i farger som gikk fra lys grå til mørk blå, også kaldt The Brrrr! Sampler (denne har de ikke inne nå).


Etter hvert kom jeg over Spectral, som er en hals strikket i flere fargenyanser. Enkelt og fint, og en fin måte å få brukt nøstene på. Fargegjengivelse er vanskelig i vintermørket, men farge nummer to fra høyre er faktisk lysere enn nummer en, den er bare mer lilla og dermed vanskeligere å gjengi på bilde.


Halsen ble for meg stor nok til at jeg kan surre den tre ganger rundt halsen. Dermed burde den være god og varm, og det trengs kanskje til helgen, da skal visstnok kulden komme....Kanskje vi endelig får vinter her??3 kommentarer:

  1. Kjempefin hals,og et lurt tips til bruk av smånøster :)

    SvarSlett
  2. Fint med ulike fargenyanser:) Ja det ser ut som det bare er å kle på seg til helgen, men kjekt å kunne bruke litt av strikkaplaggene:)

    SvarSlett