mandag 13. januar 2014

Sokker og baller

Det kan bli mange par sokker å se her på bloggen det neste året. Planen er å strikke nok til at skuffen alltid inneholder rene, hjemmestrikkede sokker i tynt sokkegarn (til meg selv). Med tynt garn og tynne pinner kan disse brukes nesten året rundt (hvis man bor på rett sted i landet, hvertfall...) Fjorårets sommer her i Trøndelag var hvertfall kald nok til at sokkene ikke ble pakket bort.


Denne gangen helt enkle sokker, med vrangbord og Fish Lips Kiss Heel, som har blitt min nye favoritthæl. Oppskriften anbefales absolutt, her får man ikke bare vite hvordan hælen strikkes, men også andre nyttige tips og triks for  å få sokker som sitter godt på foten. Vel verdt det for en dollar! Garnet er Regia Hand-Dye Effect i lillatoner, og sokkene er som vanlig strikket på pinne 2 mm. 


Jeg måtte rekke opp litt av en jakke her om dagen, og nøstet det hele sammen i en ball. Det var hvertfall det pusen trodde det var, den ble nemlig beslagtlagt i sofakroken. Mr. Melkebart kunne ikke være dårligere, han satte seg ved siden av meg i sofaen, tok opp nøstet og sa: "Oi, ball!" - og kastet den avgårde så den fløy over sofabordet, bortover gulvet, under trappegrinda og ned kjellertrappa....med andre enden fortsatt festet i strikketøyet, vel og merke....

1 kommentar:

  1. Man kan aldri få nok strikkasokker! Måtte le for meg selv av garn-ball episoden, hehe ;)

    SvarSlett