lørdag 17. mars 2012

Ut på tur!

Egentlig var dette settet tenkt til Mr. Melkebart. Men, da jeg så det var meldt 20 grader i Boston og New York, var det vel litt i overkant for hva han egentlig trengte. Nå skal vi riktignok være mesteparten av tiden på nordvest-kysten, hvor det heller er mer typisk norsk vestlandsvær, men uansett, han har vel nok av luer! Så, da blir det gave i stedet, og siden en venninne venter en liten gutt  i løpet av juni, passer det jo bra å ha noe i gavekassen.


Luen er Fanalue fra boken Norsk Småstrikk, med litt endringer, jeg ville ikke ha stripene oppover lua. Den ble strikket i størrelse 1-2 år på litt mindre pinner, og passer egentlig Mr. Melkebart på 6 måneder relativt bra. Så for en knert født i juni, blir den da fin å ha i løpet av neste vinter, tenker jeg. Halsen er fra Nøstebarn-boka, tilpasset til ca størrelse 6 måneder. Begge deler er strikket i Drops BabyAlpaca Silk.

Jeg likte lua veldig godt, og kommer nok til å strikke en til Mr. Melkebart som han kan ha til høsten!

I morgen setter vi oss på flyet, og drar avgårde til det store USA. Jeg regner med at jeg ikke kommer tomhendt tilbake....Nå er det bare å plukke ut strikketøyet som skal bli med på flyet (for hvor mye får man strikket med en 6 måneder gammel baby på fanget, tro?), så er vi klare til å dra!

1 kommentar: