onsdag 28. mars 2012

Nok shopping?

Hmm...ja det kan man jo lure på! Dette er nemlig en av grunnene til at jeg ikke shoppet så mye garn hverken i Boston eller New York. Jeg visste jo at det kom til å ramle litt av hvert ned i postkassen til svigermor. Før jeg dro hjemmefra var jeg innom Cephalopod Yarns og tittet litt på Bugga! Man må jo benytte sjansen når man unngår toll!


Bugga! er jo et velkjent garn blant mange strikkere i Norge. Så litt Bugga! endte opp i handlekurven, fire hesper, derav tre i samme farge, som skal bli jakke til meg selv. De andre fire hespene (til høyre på bildet) er av typen Traveller, et litt tykkere garn i 100% superwash merino (Bugga! er 70% superwash merino, 20% cashmere og 10% nyon). 

Men, det var ikke alt. Nettbutikken som solgte Bugga! tidligere, ble splittet opp i to nye butikker, som nå er uavhengige av hverandre. Begge selger Bugga!, og da sier det seg selv at jeg måtte ta en titt innom The Verdant Gryphon også.


To hesper Bugga!, samt både Traveller og Bugga! in the nude, dvs ufarget, ble handlet derfra. Lurer på om jeg kanskje skal prøve å farge selv? 

Hvis dere tror dette er alt som blir med hjem fra USA, tar dere nok grundig feil....men mer om det senere! 

1 kommentar:

  1. Dette garnet kjenner jeg ikke til, men det så veldig spennende ut :) alltid moro med souvenirer ;o)

    SvarSlett