tirsdag 6. mars 2012

Min Olive

Genseren Olive har blitt strikket av mange rundt om i verden, og det er jo forståelig, for det er en nydelig genser. Så, mønsteret ble innkjøpt, og garn ble kjøpt på salg før jul. Drops BabyAlpaca Silk, mykt og godt garn. Jeg endte opp med fargen pudder som hovedfarge, med grønn kontrastfarge. Jeg er veldig fornøyd med fargevalget, men vet ikke helt om jeg er fornøyd med garnvalget. Det ble noe ujevnt, noe som ble litt bedre etter en vask og litt damping, men fortsatt synes litt. Kanskje den blir bedre i bruk....


Jeg valgte å strikke ermene korte, det vil si like under albuen. Dermed blir dette årets "vårgenser", og forhåpentligvis kan den snart brukes mye.


Passformen på denne genseren er nydelig, jeg liker hvordan den faller, og jeg tror nok at jeg en vakker dag kommer til å strikke en ny en, helt sikkert i annet garn, kanskje med lange ermer. Jeg er nok mer en størrelse S enn M, så jeg la opp litt færre masker for at den ikke skulle bli for vid, og synes resultatet ble bra!


8 kommentarer:

 1. Den ble kjempefin! Denne står på to do-lista mi også, skjønner ikke hva jeg somler sånn med når jeg ser hvor fine de blir!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Kjempefin!!! Dette er en av genserne jeg har sett på og har hatt lyst til å forsøke meg på selv... Fint å få tips om garn som kan være lurt ikke å veldge til et slikt prosjekt.

  SvarSlett
 4. Jeg tror kanskje garnet hadde vært helt ok i en mørkere farge, det vises bare mye bedre når fargen er lys...Og etter en dags bruk er den allerede noe bedre, så jeg tror det går seg til....

  SvarSlett
 5. Fin vårgenser dette, og du har rett i at alt vises bedre på en lys genser. Tror nok den blir bedre etter litt bruk :)

  SvarSlett
 6. Fin genser! Likte fargevalget ditt:)

  SvarSlett
 7. ...IMPONERT!!! Fin ble den også. Tenker den ordner seg etter noen vask når det gjelder ujevnheten..
  Jeg har kjøpt mønsteret.. ja, garn også. Har akkurat lagt den ut i køen på Ravelry så får vi se om de skjer noe...
  Ang. Ravelry har siden min ligget brakk VELDIG lenge, men NÅ er jeg (kanskje) i gang igjen :)

  SvarSlett