søndag 13. mai 2012

Kom mai, du skjønne milde....

....gjør våren atter grønn! Ja, litt grønt har det blitt, men det kan gjerne bli litt varmere da! Men når sant skal sies, som korpsmusiker som gikk i tog hele 17. mai, så hører det vel med med regn og en liten kuling (eller kanskje snø? Ingenting er umulig på Nordvestlandet....). Ingenting er vel mer moro enn å løpe etter flagrende notehefter, eller å kjenne tubaen bli tyngre jo mer det regner....


Når man er inne på 17. mai, så må jeg få lov til å vise frem denne lille kysen. Den heter Gladys Fair Isle Bonnet, og er hentet fra boka Vintage Baby Knits. Jeg har strikket den i Mirasol T'ika bomullsgarn (det hvite) og Sandnes Duo (rødt og blått), på en pinnestørrelse større enn i boka. Jeg har et håp om at den passer ei snart to år gammel jente i Oslo, derfor er den på vei dit i posten. Kanskje kan den brukes på 17. mai, men jeg ble veldig usikker på størrelsen da den var ferdig (den i boka var 12-18 mnd, og jeg ville nemlig ha den hakket større...)


Denne skal få lov til å bli med på Pinnekrokens 17.mai-utfordring

3 kommentarer:

 1. Nydelig 17. mai-lue! Får riktig håpe at den passer, og lykke til med utfordringen!

  Ha en fortsatt fin mandag!

  SvarSlett
 2. Alldeles nydelig. Krysser fingrene for at den passer.

  Takk for at du deltar i utfordringen vår.

  Marianne
  -pinnekroken

  SvarSlett
 3. Det var en veldig fin kyse, nydelig mønster!
  Arti å lese innlegget ditt om nupper, kanskje jeg har latt aldeles utmerket garn få skylden for noe jeg er født med?! ;-)

  SvarSlett