onsdag 18. januar 2012

Sofistikert babyjakke

Det blir strikket litt, selv om jeg kanskje burde ha vært mer opptatt av pakking og flytting. Nå har jeg hvertfall flyttet garnlageret til det nye huset, og til helgen følger resten etter! 


Pinne nummer 5 og tykt garn gir kjapt en liten jakke. Denne har stått på listen min lenge, og siden Mr. Melkebart begynner å bli stor, var det på tide å sette i gang. Mønsteret er Baby Sophisticate, og garnet er Drops Nepal i en slags grågrønn farge, som er umulig å få riktig på bilder. 


Knappene er kjøpt et eller annet sted på Etsy, og er små treknapper i form av griser.Jakka er strikket i størrelse 6-12 måneder, og er litt stor enda (Mr. Melkebart er jo bare 4 måneder, så det var jo bra!), men den blir nok passende i løpet av våren!6 kommentarer:

 1. En kjempefin jakke:-) Nydelig farge, enkel og fin form og søte knapper. Den kommer du sikkert til å bruke mye!
  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig du har strikka denne fine jakken! Sånt liker jeg. Tøffe knapper også. Ha en fin dag, og lykke til med flyttinga!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer!

  SvarSlett
 4. Den jakken var skikkelig guttete!! Har lagra oppskrifta til en kommende anledning;-)

  God helg!!!

  SvarSlett
 5. Skjønn jakke! Vi fikk en slik i barselgave, og den ble brukt altfor kort, siden modellen er så smal at jeg ikke tok den i bruk før det nesten var for sent...

  SvarSlett
 6. Så utrolig søt jakke! Herlig farge, også griseknapper, da! Hva kan vel passe bedre på en liten tass som snart skal igang med spising og grising? Hold jakka langt unna da! (o:

  Angående strikking på tysk: jeg har satt en strikkende venninne og hennes ikke strikkende tyske kollega på saken! Tyske strikkeoppskrifter er bare så ekstremt omstendelige! ai alle fall denne! Puh

  SvarSlett