søndag 8. januar 2012

Restegarnssokker

I et forsøk på å bli kvitt litt restegarn, har det blitt flere par babysokker. Det første paret ut er nok et par Mosters babystrømper fra Nøstebarn. Ble litt lite garn på slutten, så det ble forskjell på sokkene...Ikke så veldig godt synlig på sprellende barneføtter da!


De to andre parene er etter oppskriften Madam Møllers babysokker, også fra Nøstebarn-boka. De grå og hvite er den minste størrelsen, mens de grønne og grå er med dobbel tråd, og dermed større. De minste er akkurat passe til Mr. Melkebart nå, så de tror jeg havner i gavekassa, det kommer vel noen babyer i 2012 også, tenker jeg! 


Alle sokkene er strikket i rester av Drops Alpaca og Tynn Alpakka fra DSA. Ikke at det gjorde så stort innhugg i restegarnslageret, men ble kvitt noen smånøster! 

Og siden det er flytting like rundt hjørnet her, så passet dagen i dag godt til å gå gjennom garnlageret for å pakke det i plastkasser. Med prosjektene som er på pinnene runder jeg vel ca 11 kg garn. Jeg vet ikke om jeg skal være skuffet eller glad for at det ikke er mere, men velger vel å gå for det siste.... Det beste er vel at jeg sikkert har planer for minst halvparten av garnet, så da er det bare å se hvor mange kilo jeg greier å strikke opp i løpet av året!

1 kommentar:

  1. Så skjønne sokker! Har aldri turt å begi meg ut i sokkestrikkingens verden, men blir fristet av sånne nydelige fargesammensetninger :)

    SvarSlett