fredag 19. desember 2014

Julestress? Nei, takk!

Er dere ferdige med julegavestrikkingen, eller? Sitter dere i sofaen og nistrikker som bare det for å bli ferdige? Pakkes det inn halvferdige gensere med pinnen fortsatt i og løfte om at den blir ferdig i løpet av romjula?
Jeg har vært der selv, men i år ble jeg ferdig med gavestrikkingen nesten før desember startet. Så de siste ukene har jeg bare kost meg med ting som jeg hadde lyst til å strikke. Jeg fortalte om de store herresokkene for et par uker siden, og begynte egentlig ganske raskt etterpå på en ny variant av samme mønsteret, Skyp Socks.


Disse er til mannen, og er strikket i Wollmeise Twin, i fargen "Schwammerl", som betyr sopp, om man ikke er så bevandret i tysk språk og natur. 


For en gangs skyld skal mannen få et par sokker, det går stort sett ganske lang tid mellom hver gang. Jeg husker faktisk ikke sist han fikk sokker, men det kan godt være det var en farsdag for noen år tilbake...Jeg får håpe han blir fornøyd med disse da!

2 kommentarer:

  1. Så flink du er da, og så godt det må være å være tidlig ute :) Jeg hadde ikke tenkt å lage så mye gaver i år, men så ble det det likevel. Men nå sitter jeg og strikker på den siste, og ser at jeg skal komme i mål:) Sokkene var fine med fin fargesjattering:)

    SvarSlett
  2. Riktig fine sokker! Jeg var ferdig med gavene i god tid, men hva hjelper det når jeg finner på mer å strikke til de små? Nå har jeg imidlertid satt punktum og har lagt opp en hals.

    God jul fra Ingunn

    SvarSlett