onsdag 31. juli 2013

Sokk på sokk på sokk

Innimellom en liten ferietur og knallfint sommervær, så har det blitt masse sokkestrikking den siste uka. Mr. Melkebart og Mannen drar til Canada i to uker om en måneds tid, og jeg sørger for en ladning gaver.


Min manns tante og onkel bor i Toronto, og der er vintrene kalde, altså er det ikke vanskelig for en strikkerske å finne på gaver som kan passe. Et par Marius-sokker til hver av dem, strikket i Perfect, må vel gjøre susen! 
Litt verre er det med min manns to halvsøstre, de bor nemlig i Venezuela. I en by der temperaturen ligger på 20-30 grader omtrent hele året har man vel ikke bruk for tjukke raggsokker?? Da jeg kom over noen nøster Regia Cotton Cascata, et flerfarget, tynt sokkegarn i bomull, slo det meg at det måtte være en god ide...


Mønsteret her er Kai-Mei av Cookie A, og er kjempefint!!! I tillegg lett å strikke og her for anledningen gjort om til ankelsokker. Litt store for min lille fot, men jeg vet at mottaker har noe større føtter enn meg. Nå må jeg finne et sokkemønster til svigerinne nummer to også....

3 kommentarer:

 1. Så fine presanger du strikker! Dette kommer garantert til å bli populært. Og så heldige mannen og sønnen er som får reise og bli utstyrt med slike herlige gaver. Godt jobba!

  Fortsatt lykke til med sokkestrikkinga! Jeg holder på jeg også.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Har sett gjennom bloggen din nå, og vips så fikk du en ny følger :) du har laget så mye fint!

  SvarSlett
 3. Så flotte sokker du har strikket! Herlig blogg du har, takk for inspirasjonen. Jeg fortsetter å følge deg :-)

  SvarSlett