søndag 21. juli 2013

Blomstereng i havgapet

I ei halv uke gikk jeg og ventet på at finværet skulle komme, slik at jeg kunne ta bilder av blomsterengen i strålende sol på Nordvestlandet. Jeg ga opp ventinga, men på tur hjemover i går kveld tenkte jeg at jeg likevel måtte benytte sjansen til å fotografere ute i havgapet. Med en sovende Mr. Melkebart i bilen ble det en rask stopp på Atlanterhavsveien, med to tyske bobilturister som kikket rart etter dama som spratt ut av bilen, slengte ei jakke over noen steiner, tok et par bilder og forsvant.....


Blomsterengen. Inspirert av denne damen, som igjen ble inspirert av PinneguriPuenktchen gjorde teppet om til jakke, og den var så fin at jeg også måtte prøve. Grunnmønsteret er Perianth, som egentlig er et vottemønster, men hvis man kjøper det kan man få tilsendt teppemønsteret også. 

Litt miksing og triksing måtte til. Jeg prøvde meg frem, rekket opp litt her og der, trakk fra og la til noen masker. Egentlig ble den et bittelite hakk for liten, men ellers er jeg superfornøyd. Garnet er MiniDuett fra Sandnes, ull/bomullsblanding. Rett og slett fordi de hadde den fineste gulfargen. Ikke lys babygul, eller veldig skarp gul, men fin solgul. 

Kanskje kommer det flere bilder når solen skinnet her i Trøndelag. Ryktene sier at det skal skje i morgen.... Vi får nå se da på det da!


2 kommentarer:

  1. Fantastisk fin!!!

    Hilsen Hedda

    SvarSlett
  2. Aldeles nydelig jakke! Bilder i havgapet er fint, og det trenger ikke å være sol :)

    SvarSlett