onsdag 8. august 2012

Driftwood

Litt etter litt blir de større prosjektene ferdige... I kveld ble siste tråd festet på Driftwood, og den sitter helt perfekt på. Ble veldig fornøyd, jeg måtte jo gjøre om litt på oppskriften da den var beregenet på tykkere garn. Jeg ville strikke den i Bugga!, jeg hadde nemlig litt liggende (man trenger jo ikke nevne at man måtte bestille et ekstra hespe for å få nok....), og da måtte jeg strikke på litt tynnere pinner og legge opp litt flere masker.


For meg som er størrelse rundt XS til vanlig, passet det fint å legge opp til str M. Kunne kanskje ha strikket den litt lengre, men etter erfaring med Arachne jakka, vet jeg at Bugga! kan strekkes mye i våt tilstand, uten at den mister fasongen. Så da strekkes den nok litt når den blir vasket.



Dette bildet viser kanskje fargekombinasjonen best, Bess Beetle og Cuban Cockroach. Brun og grønn, begge litt melerte. Litt uvant fargekombinasjon til å være meg, men etter å ha strikket Fana i litt sprek farge, så kastet jeg meg bare på denne også. Mønsteret var enkelt å strikke, og det gikk kjapt, så mye mer enn ei uke har jeg ikke brukt, og da har jeg strikket mye på andre ting også...



Knappene har jeg muligens kjøpt på Etsy, eller Ebay, jeg husker ikke helt. Jeg bestilte masse knapper fra begge steder for noen måneder tilbake og mistet fullstendig oversikten. Men fine er de!

6 kommentarer:

  1. Utrolig fin genser! Likte veldig godt at stripene var forskjellig, et godt tips :)

    SvarSlett
  2. Oi, da strikker du fort! Den var kjempefin! Nydelige farger, perfekt nå på høsten:)

    SvarSlett
  3. Kjempefin genser!! Og fargekombinasjonen var nydelig:-)

    SvarSlett
  4. Nydelig genser, det garnet ser så deilig ut, må prøve det en gang!
    Takk for koselig kommentar på bloggen min :)

    SvarSlett