tirsdag 21. august 2012

Barnehagegutt!

Mr. Melkebart har begynt i barnehagen. Akkurat nå er han der alene for første gang, og mamma'n er veldig spent på hvordan det går. Barnehagegutter trenger masse ullklær, og et lite sett med votter, lue og hals har allerede kommet på plass.


Det måtte selvfølgelig prøves på, på en av sommerens varmeste dager. Mr. Melkebart tok frem sjarmør-smilet og satt så pent modell innimellom lekingen. 
Halsen er nøstebarnhalsen, mens vottene er de rillestrikka vottene, også fra Nøstebarn. Lua er strikket enkelt med varngbord og rettstrikk. Ingen fellinger i toppen, jeg bare masket sammen. Den ble kanskje litt knapp, men vare vel litt utover høsten før jeg må til med en ny....

Garnet er 100% ullgarn, tror det er kjøpt på Ebay, i fargene grønn/grå/hvit. Mykt og godt etter vask! Og det ble akkurat nok til en siklesmekke i tillegg, ikke dumt å ha et par av de i ull også....

7 kommentarer:

 1. Kjekk liten kar i kjempefin lue, hals og votter! Han ser så glad og fornøyd ut. Herlig bilde!

  Ha en fin tirsdag videre!

  Klem

  SvarSlett
 2. Godt i gang med høstproduksjonen altså...:) Jeg lurer meg selv med at det er sommer ennå! Skal snart, snart, snart hive meg rundt på strikk som dette, det trengs!

  Fortsatt god barnehage innkjøring!!

  SvarSlett
 3. Flott barnehagesett! Ingenting er som ull når kulda kommer:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med barnehagegutt! Godt å være i gang med ullkolleksjonen!

  SvarSlett
 5. Kjempe flott barnehage gutt i en kjempefint barnehage sett :)

  SvarSlett
 6. Gratulere med barnehagegutt :-) et nydelig sett du har strikka :-)

  SvarSlett
 7. For en søting! Fine ting du har strikket til han. :o)

  SvarSlett