lørdag 25. august 2012

Luekrise!

I alt styret med barnehagestart og merking av klær dukket det opp en luekrise i heimen! Mr. Melkebart har jo nesten ingen luer! Har har en fin djevellue i bomull, strikket i fjor sommer. Den har vært mye brukt i løpet av den ikke akkurat varme Trøndelagssommeren, men nå er den plutselig søkk borte! Før barnehagestarten, vel og merke. Skjermlua, som jeg skrev om her, har også vært i bruk mye, og den har ikke fosvunnet enda, selv etter ei uke i barnehagen. 

Tilbake til krisen, luekrisen. Joda, jeg viste frem et barnehagesett i forrige innlegg, men i tykk, ren ull kan det (forhåpentligvis) ta litt tid før det kommer i bruk. Så da manglet vi en tynn, lett lue, til litt kjølige dager. Valget falt på Djevellua igjen, som er en absolutt favoritt når det gjelder passform. 


Kjapt strikket på en kveld, med mørkeblå Sisu og mulitfarget Arwetta, gir det en tynn, fin lue. Min første erfaring med Arwetta, og garnet var godt å strikke med. Siden det er ganske så billig når man bestiller det fra 123knit.com, så blir det nok mer av det. Sist ble det bare det ene nøstet for å "fylle opp tollkvoten" da jeg bestilte noe annet garn. Og nå er krisen avverget for ei lita stund, hvertfall til neste lue forsvinner og jeg må strikke ny igjen!4 kommentarer:

 1. Godt at kriseberedskapen fungerer ;) Brukte du mye garn til denne lua? jeg har et par nøster arwetta liggende som jeg ikke har noen plan for :) Og djevellua er jo super, så hvorfor ikke?!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har notert meg 23 gram, så ikke mye nei. Dette er størrelse 1 år, så du får nok noen luer av et par nøster da :)

   Slett
 2. Lua er ikke søkk borte, men ligger på skrivepulten hjemme hos mormor og bestefar!

  SvarSlett
 3. Kjempefin lue til veslefar! Denne er både god i bruk og fin å se på, så nå får vi håpe den ikke gjemmer seg!

  Ha en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett