søndag 1. januar 2017

Året som har gått!

Vi står foran et nytt år og hva passer vel da bedre enn å oppsummere det gamle? Jeg gikk inn i det nye året uten festligheter og håpet på å legge igjen både bihulebetennelsen og influensaen i det gamle året. Det fungerte ikke helt som planlagt, men strikkinga for det nye året er allerede godt i gang, og ikke har jeg vist frem alt fra det gamle enda heller.
Sånn cirka 5,7 kilo garn har gått med dette året. Det virker som om jeg foretrekker stadig tynnere garn og når ei jakke til meg selv knapt runder et par hundre gram, så er det ikke rart det ikke blir så mange kilo til slutt. Men, på den andre siden, jeg er ganske sikker på at det kom mye mindre enn 5,7 kilo garn inn i huset, så det er jo bra!

Årets favoritt:


Mariusgenseren som det tok nesten to år å fullføre er årets favoritt. Et favorittmønster i en favorittfargekombinasjon er en sikker vinner!

Årets barnefavoritt:


Jeg har en følelse av at om jeg hadde strikket denne i voksenstørrelse så hadde dette blitt årets ubestridte vinner! Hipt å være firkanta jakke var en fryd å strikke og jeg gleder meg til lillesøster kan ta den i bruk, sikkert i løpet av våren en gang...og ja, det planlegges en voksenversjon i løpet av året! 

Årets Instagram-favoritt:


Dette bildet av mammas bladrillejakke var mitt best likte på Instagram i året som gikk.

Årets mest brukte:


Jeg tror ikke han har gått i barnehagen en dag uten Spiderman-lua som ble ferdig helt i starten på oktober. Det er ofte lett å gjøre femåringer glade... 

Årets farge:


Denne grønnfargen! Trenger jeg å si mer? Min Viajante ble jeg veldig fornøyd med!

Årets storarbeid:


Etter å ha lovet dyrt og hellig flere ganger på at jeg ikke skulle strikke kofte med masse montering satte jeg selvfølgelig i gang knappe noen måneder senere med ei ny kofte... Hønefosskofta har vært en favoritt i år, og det er bra, for monteringen var krevende! 

Årets favorittsokker:


Denne fargekombinasjonen falt jeg for altså. Og sokkene er mye brukt, som alle andre strikka sokker som ligger i skuffen! 

Altså litt av året som har gått, og nå gleder jeg meg til et nytt, med nye utfordringer på mange fronter! Jeg starter allerede i morgen med ny jobb....

Godt nytt år alle sammen! 

2 kommentarer:

  1. Koselig oppsummering av året som har gått 😊

    SvarSlett
  2. Vedlig gøy å se året samlet! Takk for følget i 2016!

    SvarSlett