lørdag 18. oktober 2014

Mens man venter

Det ventes på en liten baby her i familien. Et søskenbarn skal få sin førstefødte i løpet av de nærmeste ukene, og jeg har brukt tiden godt. Babytepper i ull bør alle små babyer ha, denne er intet unntak!


Teppet ble faktisk startet på for ei stund tilbake, men ble som så mye annet liggende brakk over sommeren. Men, nå er det ferdig, klar til å pakkes inn og fraktes avgårde når den tid kommer. Teppet er Quadrature for Korrigan, og det som gjør det litt mer interessant enn mange andre tepper, er at det strikkes fra midten og utover. Jeg hadde et nøste grått garn fra Fable Fibers, det startet jeg med, og strikket til det var tomt. Det var da stort nok til at jeg kunne begynne på kanten, og der valgte jeg grønt garn fra Wonderland Yarns. Grønt er fint til både jenter og gutter, og da kan det brukes flere ganger om det skulle bli søsken av motsatt kjønn etterhvert...


Teppet er kvadratisk, og sidene er ca 80 cm lange. Jeg strikket på pinne 3 mm, men oppskriften er egentlig laget for tykkere garn og pinner, som da vil gi et større teppe, om man skulle ønske det. I det hele tatt, lett å justere hvor stort man ønsker det. Så, nå får vi bare vente videre....
4 kommentarer:

 1. Likte godt avsluttningen på dette-Lekkert!
  Deilige farger og slike tpper ER virkelig et møst!

  Ha en herlig kwell ;)
  Vibbedille :)

  SvarSlett
 2. Så flott et teppe! Likte veldig godt at oppbyggingen starter fra midten, så kult! Kantdetaljene var flotte å se på :)

  SvarSlett
 3. Kjempefint teppe! Stilig med den fine kanten rundt, og så ble jeg nysgjerrig på oppstarten av teppet. Heldig er den mammaen som får svøpe dette rundt den lille.

  God søndag fra Ingunn

  SvarSlett