tirsdag 7. oktober 2014

Før vinteren kommer...

Av og til får man en god ide. Det vil si, ideen virker kanskje god der og da, men så er det ikke alltid at den er like smart en stund senere. Jeg begynte å hekle bestemorruter av restegarn. Nærmere bestemt Drops Nepal, da jeg hadde mange halve nøster liggende å slenge. Jeg tenkte at etterhvert kunne dette bli et teppe. Kanskje et dukketeppe? Eller vognteppe?


Jeg heklet rutene sammen sånn litt etter litt, og det ble da riktig så fint. Kanskje det skal bli et sofateppe? Men, så var det dette restegarnet da....For var ikke poenget at dette skulle hekles utelukkende av restegarn og at jeg ikke skulle behøve å kjøpe noe nytt. Ja, sånn rent bortsett fra hvitt da, det skulle jo hekles sammen med hvitt....


Det ble sofateppe. Med en størrelse på 1,90 x 1,30 meter, og det faktum at det gikk med knappe to kilo garn, så kan jeg si restegarnsteppe så mye jeg vil.... Jeg kjøpte nok noen nøster ekstra, både her og der....

8 kommentarer:

 1. Kjenner den, man blir bitt av basillen :)
  Teppe var bare helt nydelig og kommer sikkert til å varme godt en kald kveld.

  SvarSlett
 2. Nydelig! Dette blir godt å slenge over seg på sofaen nå fremover. Og med så mange farger, blir man rett glad av å se på det også:)

  SvarSlett
 3. Samme hva som var poenget og ikke - kjempefint ble det i alle fall! :)

  SvarSlett
 4. Ahaaa FOR et nydelig herlig teppe ;)
  Det er min drømmmm å ha MANGE slike tepper!

  Ha en flott uke ;)
  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
 5. Kjent måte å bruke rester på det der! Det kommer som regel litt ekstra til selv om man skal bruke opp det man har. Men det går ikke an å tenke sånn, når man lager store flotte ting som teppet ditt. Da er det mer enn lov å handle litt til :)
  Ønsker deg en fin høstdag. Klem :)

  SvarSlett