tirsdag 15. oktober 2013

Barnehagehøst!

Barnehagehøsten har startet satt inn for fullt, snart er nok vinteren her også. Da er det fint å ha noe varmt å godt, både for hals og fingre.


Mr. Melkebart har fått både votter og hals til høsten, strikket i Tosh vintage rester etter mammas vest. Måtte supplere med litt lilla jeg fant i en skuff til vottene, da det ikke ble nok blått. Halsen er Heartwarmer, og knappene skal være bak. Den er også strikket litt høyere bak, slik at den varmer godt opp i nakken. Vottene er Barnehagevotter, som jeg har sett flere versjoner av på mange blogger den siste tiden. For eksempel har Monstermønster laget fine med sommerfugler på, Kristin har laget ensfargede og Bente har brukt spraglegarn


Mr. Melkebart var mest opptatt av knappene, naturlig nok, siden de er med romskip og dinosaur. Muligens kjøpt på Stoff og Stil en gang. Da er vi kanskje klare til vinteren setter inn?

1 kommentar:

  1. Så søtt sett! Jeg holder på med votter til tantebarnet på snart 1 år, halsen er ferdig. Var så morsomt at det var akkurat de samme plaggene du har laget, bare andre oppskrifter.

    SvarSlett