fredag 25. september 2015

Høstens inspirasjon

At strikking er trendy skjønner man jo raskt når man stikker hodet inn i en bokhandel. Denne høsten bugner det av norske strikkebøker, og jeg har allerede sikret meg Vottelaugets Eventyrvotter, noe jeg spår blir en av de store denne høsten.
Men, strikkebøker finnes det i andre land også, og for de som ikke er redde for å strikke på engelsk, så anbefaler jeg denne boka som inspirasjon for høstens strikk:


Dette er Loop Londons strikkebok i forbindelse med deres 10 års jubileum. Loop London er nok Londons mest berømte garnbutikk, et must for alle strikkere som besøker London. Boka er helt fersk og inneholder 12 mønstre. 


Denne jakken er en favoritt, og jeg tror jeg har garnet omtrent klart, men jeg må nok muligens gjøre noen små endringer... 


Denne likte jeg også godt, så kanskje, kanskje... Dette sjalet var grunnen til at boka ble kjøpt. Det skal strikkes, når jeg bare bestemmer meg for farge. Det er også flere andre fine skjerf og sjal, samt pulsvanter og en barnejakke i boka. Den anbefales på det sterkeste, og fås kjøpt på Loops nettsider i linken øverst i innlegget. 

1 kommentar:

  1. Åh, for noen fristelser du viser frem! Den boka så flott ut, og garnet de selger er jo bare nydelig. Må holde på pengboka;)

    SvarSlett