onsdag 6. mai 2015

Koftefeber

Koftefeberen har herjet landet den siste tiden. Det tok lang tid før jeg slengte meg på, men nå er jeg endelig i gang jeg også. For litt siden var det koftefest i byen, og selv om jeg ikke kunne delta på denne, så rakk jeg en tur nedom sentrum fredagen før det hele startet. Det var allerede kommet flere koftefestdeltagere, som spradet rundt i fine, fargerike koster.
Jeg hadde fått med meg at flere av garnbutikkene hadde tilbud i forbindelse med arrangementet, og la turen innom Strikkebua. De selger garn fra Hillesvåg, hvorav typen Ask er en av mine favoritter. Det er i tillegg et veldig godt koftegarn i ren ull, og det kommer i masse fine farger.


Jeg endte opp med garn til ei tofarget kofte, rett og slett litt inspirert av alle koftene jeg så i byen. Helga ble så brukt til å søke rundt på internett etter det perfekte koftemønsteret, og av dem finnes det mange!

Etter mye frem og tilbake endte jeg opp med Rondane, som ligger gratis på Sandnes garn sine nettsider.


Koften vokser, bolen nærmer seg slutten, dette blir spennende! 

2 kommentarer:

  1. hehe, samme turkisfarge som jeg kjøpte på Strikkebua. Ja jeg var med på koftefesten og fikk ei helg i strålende vær og med hyggelig selskap :) Flott oppskrift du har valgt til garnet :D
    Kos deg videre med kofta og ha en fin helg, den er like rundt hjørnet ;)

    SvarSlett
  2. Kos deg med koftestrikking. Blir kjekt å sjå den ferdig. God helg :)

    SvarSlett