lørdag 2. mai 2015

Inspirert

Før påske ble jeg inspirert av lillesøster, som hadde strikket jakka Siri i nydelig vårgrønn ull. Da jeg var i USA i fjor kjøpte jeg garn til en svart jakke, til og med knapper fant jeg, men jeg har ikke greid å finne et passende mønster. Før nå. Siri er en enkel jakke, ensfarget, men med bladmønster øverst.


Strikkejakker er tingen med en stadig voksende mage, denne blir litt knapp over magen, men kan fint brukes åpen fra brystet og ned. 

Garnet er Sweet Georgia DK i fargen charcoal, som er melert svartgrå. 


Knappene ble kjøpt på The button emporium i Portland, for å passe nettopp til dette garnet. Jeg skrev faktisk om knappene og butikken da jeg hadde vært der i fjor. 


Dette er et superwash-garn, og kan dermed sige litt i bruk. For å beholde litt stabilitet i knappestolpene, valgte jeg derfor å sy på bånd på innsiden. Jeg hadde flere typer å velge mellom, men endte opp med svart, slik at det ikke skulle synes så godt gjennom på utsiden. 
Jeg er superfornøyd med jakka, som allerede har vært i bruk i over ei uke. Nå ser jeg for meg ei til, men kan da tenke meg å prøve ei tofarget ei.... Tror jeg må gå i tenkeboksen. 


4 kommentarer:

 1. Vakker jakke! Jeg har lyst på en selv en gang.

  SvarSlett
 2. Tror nok denne kommer til å gå under betegnelsen favoritter. Riktig fin og anvendelig jakke som du kler veldig godt.

  God lørdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Nydelig fin jakke, og praktisk med svart :) Kjekt med plagg som kan brukes til det meste :)

  SvarSlett