mandag 15. april 2013

En liten opprydding

Da mannen reiste bort i går benyttet jeg sjansen til å rydde litt. Å tømme garnlageret utover gulvet i kjellerstua er nemlig ikke så praktisk når han er hjemme, da kjellerstua er "gutterommet" her i huset. Og, når sant skal sies, trenger han virkelig å vite hvor mye garn jeg har?
Det ble hvertfall ryddet og sortert litt, og jeg har nå litt bedre oversikt over hva som finnes i huset. Det fineste garnet lagres i bestefars skap, og dette er noe av det:


Litt Wollmeise, litt Bugga!, litt Malabrigo og annet fint garn, som etterhvert skal bli brukt til å strikke fine ting. Enn så lenge får det kose seg i skapet sammen med resten.

Det dukket også opp en pose merinorester, noe av det stammer fra en Klukka eller to som jeg strikket for flere år siden. Jeg fikk en ide om å lære meg å hekle bestemorruter, og det er utrolig hvor kjapt det går ved hjelp av YouTube. 


Flere ruter har blitt til, så får vi se hva det ender opp som??3 kommentarer:

 1. Så mye fint garn som venter på å bli fine strikkaplagg:) Lykke til videre med heklingen! Oldemorruter er så morsomme å hekle- også er de så fine også :)

  SvarSlett
 2. der har du litt av en skatt da. Masse nydelig garn. Fine ruter du har starta med. Blir nok fint.
  Klem

  SvarSlett
 3. Det er kjekt å få en oversikt, og her var det mange fine skatter! Lykke til med heklinga! Det er morsomt med bestemorruter da det går rimelig fort. Eneste aberet er mye trådfesting, så det lønner seg å ta det etterhvert.

  Ha en strålende tirsdag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett