søndag 16. desember 2012

Nova

Barnekjolen Nova av Signe Simonsen har jeg sett flere av i strikkebloggverdenen. Min store, lille niese på 2 og et halvt år skal få en slik til jul! Jeg hadde nemlig to hesper to-tråds Nøstebarngarn liggende, i fargene bringebærrosa og svart, utgående farger kjøpt på salg tidligere i år. Rosa er jo fin jentefarge og kombinert med striper i svart ble det veldig knall, synes jeg!


Jeg følger sjelden en oppskrift 100% og det har jeg ikke gjort her heller. Siden den vesle prinsessen er en stor toåring, la jeg opp maskeantallet til 4 år, og strikket nesten den lengden, men felte litt mer masker på bolen. I tillegg synes jeg det er greit med korte ermer, da blir den mye mer anvendelig, både som kjole og tunika, og kanskje nesten vest, etter hvert? Da kan den brukes over langermet skjorte og strømpebukse i barnehagen også!


Det ble bare fire knapper, to på hver side, siden garnbuttikken ikke hadde flere av den sorten, og de var de eneste som passet. Svarte, med litt sølvglitter. Passende for ei prinsesse det??

1 kommentar:

  1. Så enig, så enig! Prinsesser må ha litt glitter på kjolen. Denne faller nok i smak hos veslemor.

    Fortsatt fin adventstid!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett