søndag 28. oktober 2012

Julegaveproduksjon

Ja, den har nemlig startet. Tidlig i høst strikket jeg Pickles' Artig-Skrue-hettelue til Mr. Melkebart. Den kan du se her. Den har vært i nesten daglig bruk siden, og er kjempegod. Det kommer stadig vekk kommentarer fra barnehagetanter om hvor fin og praktisk den er, og at det ikke hadde vært så dumt med en til egne barn, og tar du imot bestillinger kanskje? Jeg strikker ikke på bestilling, hvertfall ikke nå før jul, da har jeg nok å strikke på!
Luen er praktisk. Lue og hals i ett. Ingen gliper hvor vinden kan snike seg inn. Og den dekker godt nedover mot skuldrene, ingen gliper mellom halse on dressen heller. Så praktisk, så fin, og så lettstrikket at det blir flere av denne. Jeg har jo tantebarn, fadderbarn og barn av gode venner.


De to første er ferdige. Det blir hvertfall to til. Jeg tror den lilla gis bort før jul, jeg skal nemlig på besøk til en liten prinsesse i november, så det blir nok en før-adventsgave. Det planlegges uansett annet strikketøy til prinsessen til jul...
Disse er som den forrige strikket i Drops Nepal. Med både ull og alpakke blir luen da ekstra varm og god, og passer perfekt til vinteren som har inntatt Trøndelag. 

Ha en fin søndag!

2 kommentarer:

  1. Kjempefine julegaver! Lurt å starte i god tid og kunne kose seg med strikkinga underveis.

    Ha en fortsatt fin søndag!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Den hettelua er blitt en favoritt her hos oss også - både for mor og barn:) Super julegave!!

    SvarSlett