mandag 1. oktober 2012

Bestefars arv

Jeg er ikke typen som leggerså veldig mye vekt på eiendeler. Jeg eier masse ting, men det meste klarer jeg meg nok fint uten. Dog finnes det enkelte ting som er verdifulle for meg, og en av de første tingene jeg helst ville ha reddet ut av et brennende hus (nest etter Mr. Melkebart, mannen og pusen, selvfølgelig) er dette nydelige skapet.


Dette er arven min etter bestefar. Bestefar drev med treskjæring og har laget masse fint gjennom årene. Jeg ble født på bestefars bursdag og var skikkelig bestefarjente helt frem til han døde. Dette var det eneste hjørneskapet han laget, og jeg var så heldig at jeg fikk arve dette. Lenge har det hengt på kjøkkenet til mamma og pappa, siden jeg har vært student og flyttet en del, og ikke hatt mulighet til å ha det hos meg selv. Men da vi kjøpte hus og flyttet inn tidligere i år, var det på tide å få skapet mitt "hjem". Jeg hadde ikke så mange hjørner å henge det i, men nå henger på toppen av trappen, hjemme hos meg. Endelig!


Og så til det strikkerelaterte....Skapet må jo fylles med noe, og hva er da mer naturlig enn å kombinere bestefars nydelige håndverk med nydelig garn, som forhåpentligvis en dag skal bli til noe nydelig? Jeg fyller sakte men sikkert skapet med Wollmeise, Bugga!, Malabrigo og annet herlig garn i nydelige farger....Her skal det få ligge å godgjøre seg til de rette prosjektene dukker opp!

2 kommentarer:

  1. Hei! Er innom for å takke deg for hilsen og deltagelse i give away'en på bloggen min!Lykke til!
    Har kost meg på tur i bloggen din!

    SvarSlett
  2. Perfekt bruksområde for et så verdifullt skap! :)

    SvarSlett