torsdag 19. april 2012

Borte bra, men hjemme best!

Det er alltid godt å komme hjem til sitt eget hus, hvertfall når man har vært borte lenge.... USA har vært fint, og vi har hatt det bra hele tiden, men en måned er mer enn nok...Etter lange flyturer er det nå jetlag som herjer. Pusen har blitt tatt godt vare på av lillesøster, men er nok glad for å ha oss hjemme igjen. Og selvfølgelig overlykkelig da matmor ryddet ut av kofferten....


Bildet kom litt feil vei, men det viser vel det det skal uansett. Souvenirene som ble med hjem, en herlig blanding av Bugga!, Malabrigo, Manos del Uruguay, Cascade, Koigu og diverse andre garn. Garn er ikke nødvendigvis billigere i USA, men de har en del utvalg, og flere typer garn som er vanskelige å få tak i her. Jeg kjøpte dermed stort sett garn jeg ikke har prøvd før (bortsett fra Bugga! da, men alle som har strikket med Bugga! skjønner vel hvorfor det ble med i kofferten....). Nå gleder jeg med til å starte på noe nytt!


Tidligere nevnte jeg favorittbutikken, og det ble selvsagt et par turer til innom. Lørdag kom jeg tilbake med dette garnet, og angrer allerede litt på at jeg ikke kjøpte et hespe eller to til med Manos del Uruguay Maxima, for jeg fikk plutselig en ide...Så hvis noen har et hespe eller to i blått eller grønt de vil bli kvitt, så vet dere hvor dere skal henvende dere.... I tillegg kjøpte jeg to typer lace-garn, Classic Elite Yarns Silky Alpaca Lace, og Cascade Alpaca Lace, som begge har ca 400 meter på 50 gram...Altså, tynne, florlette sjal, ser man for seg....

Nå skal solrike dager nytes hjemme før jeg starter jobb på mandag. En ny hverdag, og Mr. Melkebart gleder seg nok til hjemmetid med pappa, i hvertfall vet jeg at pappa gleder seg! Jeg blir busspendler i første omgang, og med halvannen time på bussen hver dag blir det nok tid til strikking!

4 kommentarer:

 1. Nydelig garnfangst. Jeg har aldri prøvd eller sett et nøste med Bugga, men har jo forstått at det er veldig bra ;) Får håpe det blir greit å starte på jobb igjen, lykke til!

  SvarSlett
 2. Så mye fint garn! Gleder meg til å se hva du strikker av herlighetene. Bussturene går fort når du strikker. Lykke til med jobbstarten! God helg!

  SvarSlett
 3. Det var litt av en "godtepose"! Masse spennende og fristende garn du hadde fått med deg. Morsomt å besøke butikker med et helt annet utvalg og garn man ellers bare ser på nett.

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min og god helg! :)

  SvarSlett
 4. Wow!! Min haug ble litt kjedelig i forhold til din ja ;)

  SvarSlett