lørdag 14. april 2012

Strikkepinner og duppeditter

Jovisst har jeg handlet masse garn her i USA, men det har blitt litt andre strikkerelaterte ting også. Som strikkepinner.
Knitpicks sitt rundpinnesett, for eksempel (jeg bare nevner det, halv pris i forhold til hjemme i Norge, da blir det MÅ-HA!).


Og noen strømpepinner i bambus, korte og lette, og blant annet i størrelsene 2.25 mm og 2.75 mm, som ikke er standard hjemme i Norge, men kjekt å ha!

Flettepinner har jeg aldri brukt før, jeg har stort sett gjort meg hjulpen med ekstra pinner i noenlunde samme størrelse. Men av og til må man prøve noe nytt. Og i tillegg fant jeg maskestoppere til å sette på pinnene, noe som er helt genialt for oss som alltid har et strikketøy i veska...For hvor ofte har man ikke tatt det opp bare for å oppdage at x antall masker ikke er på pinnen lengre....


En flettepinne er tatt i bruk, og, for de som lurer: Ja, jeg synes det er en forskjell i forhold til å bare bruke en ekstra pinne. Ingen fare for at pinnen glir ut, det er nemlig det jeg har hatt problemer med! Maskestopperne er kjøpt i to forskjellige størrelser, og, som dere ser, også tatt i bruk....Helt enkelt, helt genialt!


Og strikketøyet, det får dere vite mer om senere.....

1 kommentar:

  1. Deilig med nytt "verktøy" :-) Maskestopper må testes hos meg også..!

    SvarSlett