tirsdag 31. januar 2012

Votter

På januars siste dag kommer et av de få ferdigstilte prosjektene i dette året. Et par votter er ferdige. Jeg rakk ikke fristen til 30-årsdagen i helgen, men jeg håper likevel mottaker blir fornøyd!


Vottene er strikket etter mønster fra Garnstudio, og er strikket i Drops Classic Alpaca, som er en utgått garnkvalitet. Veldig godt garn og strikke med, men nå har jeg brukt de to nøstene jeg hadde, så det er vel første og siste gang. Nesten 90 gram gikk med, og fargen er dyp rød og litt melert.
Litt endringer gjorde jeg underveis, både med fletting (jeg oppdaget at jeg hadde de små flettene motsatt vei på hver side av hovedmønsteret halvveis på første vott, så jeg måtte bare fortsette med det), og med fellingen.


Nå når flyttingen er vel overstått, og det er levelig i huset, så er det bare å dykke ned i garnkassene og finne garn til selbuvotter, som skal bli gaver til to små gutter! Håper det blir tid til litt mer strikking i tiden fremover!

4 kommentarer:

 1. Fine votter i lekker farge! Gode, tykke votter er gull verdt i denne kulda. Det var 26 minus her i morges, og nå er det bare 20, så nå skal jeg en tur ut og lufte meg. Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 2. Flotte votter, likte spesielt godt at fargen er melert.
  Ha en fin tirsdagskveld:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine votter! Blir aldri lei av fletter. :-)

  SvarSlett