torsdag 26. januar 2012

Vinnerlykke....

...er ikke noe jeg har til vanlig. En gang i min barndom vant jeg en morgenkåpe i et Donald Duck-blad, men bortsett fra det kan man vel si at jeg aldri har hatt vinnerlykke. 25 kroner på et Flax-lodd i ny og ne, kanskje, men aldri noe mer. Men, så vant jeg da....Og hva vant jeg? Jo, garn!

Strikk Innom hadde før jul et lite advents-/julelotteri. Der kunne man lage ønskeliste, og vinne noe av det man hadde på ønskelisten. Min ønskeliste inneholdt stort sett garn, og mange typer jeg ikke har prøvd før. Og i romjula fikk jeg hyggelig beskjed om at jeg hadde vunnet! Og spenningen var stor da pakken ramlet ned i postkassen tidligere i uka. Hva hadde jeg vunnet??


To herlige lilla-melerte nøster Sterk, og et nøste i rosa/svart Kauni! Sterk-nøstene skal bli sokker til meg selv, det er sikkert! Kauni'n vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med enda, men jeg finner vel på noe. Et sjal, kanskje, har sett mange fine Kauni-sjal rundt omkring! Jeg har aldri strikket med Kauni før, så jeg gleder meg til å prøve!! Tusen takk for den fine premien!


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med gevinsten! Så kjekt å vinne garn. Sterk er så godt å strikke av og mykt og godt i bruk. Jeg har heller ikke prøvd Kauni, men har hørt mye om det. Mange kosestunder i vente med dette. Ha en fortsatt fin dag!

    SvarSlett
  2. Se der var premien kommet fram, ja. Det tok litt tid å få den av gårde, men bedre sent enn aldri. :) Blir spennende å se hva du bruker det til etter hvert. God strikkekos! :)

    SvarSlett