mandag 28. november 2011

Amerika-gave og pakkepost!

Svigermor har vært på besøk fra USA, og da hadde hun med seg gaver. Jeg benyttet sjansen til å ønske meg noe jeg har hatt bruk for lenge. Nemlig rundpinneetui fra Namaste.Frem til nå har rundpinner blitt oppbevart litt her og der, noe samlingen også bærer preg av....Det var veldig mange pinner i størrelse 3 og 3,5 mm, så det er tydelig at det trengtes organisering. Nå vet jeg hvertfall hva jeg har!!

En meis dukket opp i posten en dag, kjøpt gjennom et strikkeforum. Jeg har allerede startet et prosjekt med ei hespe Wollmeise kjøpt tidligere, men det ble litt tilsidelagt midt i all julegavestrikkingen. Siden det strikkes i mønster sammen med annet garn, er det vanskelig å få "feelingen" på hvordan det er å strikke med, derfor bestemte jeg meg for å få tak i ei hespe til, for å få testet garnet litt mer... herlig farge kalt "Red Hot Chili"!


Og til slutt, den siste pakken etter forrige innlegg om nettshopping:


Stoffknapper kjøpt på Etsy, nærmere bestemt her.
1 kommentar:

  1. Hey, det rundpinneetuiet var jammen meg genialt!! :):) Gledes til å se hva det blir av dine nye innkjøp :)
    Det er så mange av dere flinke strikkere og heklere som har blogger jeg følger, det hadde jo vært så fint om det hadde funnet sted strikke/hekle kvelder, hvor alle som kan og vil kan komme og utveksle erfaringer og ideer - og ikke minst være sosial :):)

    SvarSlett