søndag 28. august 2011

Rydding i garnlageret

Her en dag dro jeg frem alt garnet mitt for å ta en liten opprydning. Og, jeg har visst litt mer garn enn jeg trodde.... Ikke det at jeg veide det, det orket jeg ikke, men det er mye restegarn, i tillegg til annet innkjøpt garn. Siden jeg ikke har hatt alt samlet på et sted har det være litt vanskelig å beholde oversikten, men nå har jeg ryddet og sortert!
Mye av garnet har jeg faktisk planer for, og nå har jeg sortert det i gjennomsiktige poser med oppskrift/notater på hva jeg skal bruke det til. Så, nå ligger det minst 10-15 prosjekter av ulike størrelser og venter på meg, Ganske lett å få orden på, bare å gå gjennom favorittene på Ravelry og se hva jeg har garn til og deretter merke det. Og resten, vel, det finner jeg vel også noe å strikke av!


Noen av favoritthespene fikk plass i dette trauet på toppen av bokhylla, der får de ligge og godgjøre seg il jeg kommer så langt at jeg får startet på de.


I handlenettet, forøvrig strikket etter samme oppskrift som dette, i samme garn, nemlig Drops Cotton Light, befinner det seg en del nøster Cortina som etter hvert skal bli julegaver til kommende besteforeldre....


Så, da er det bare å prøve og overholde innkjøpsstopp ei stund til (det teller vel forresten ikke når kjære mor tvinger på meg Nøstebarngarn fra salget?? Hun betalte, altså....), og bruke det jeg har ei stund fremover! Og, håpe på at det holder seg noenlunde ryddig ei stund!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar