lørdag 30. januar 2016

Aldri igjen, sa jeg?

Hmm, husker ikke at jeg noen gang har sagt at jeg ikke skulle strikke ei ny kofte som krever uante mengder montering.... Uansett er det for seint å snu nå, jeg er allerede godt i gang!


Jeg fikk ei strikkebok til jul, 42 norske kofter fra Sandnes garn. Kofta på framsiden er kjempelekker og det var mange andre som fanget blikket også, men jeg falt for kofta fra Hønefoss. 


Først tenkte jeg å strikke den i hvitt og blåtoner. Det er tre kontrastfarger, på bildet er det blå, lysegrå (det er lus på den, i den lyseste kontrastfargen)  og gul. Jeg ombestemte meg og gikk for guloransje toner. 


Noe av det jeg likte best med kofta var lusene som nesten går i ett med bunnfargen. Derfor valgte jeg en lys gul farge, som gjør at lusene ikke er så synlige. Jeg liker det. Jeg liker det veldig godt. Og etter hvert skal jeg få tatt et bilde i dagslys som viser det. Over er altså dagens plan: kofte og sjokolade. God helg! 
4 kommentarer:

 1. Dette blir fint! Liker fargevalget!

  SvarSlett
 2. Med en saa farlig bog i haenderne bliver man noedt til at plumpe i og strikke. Er ogsaa bidt af kofter og har boevertun paa pindene.

  SvarSlett
 3. Uante mengder montering er til å holde ut når resultatet blir flott! :)

  SvarSlett
 4. Dette blir bra! Lykke til videre! Det er bare å sette av en dag til monteringa litt fram i tid.

  Klem

  SvarSlett