lørdag 12. juli 2014

Sommerkjole og ullsokker

En kombinasjon som nok ikke er så uvanlig på sommerkvelder i Norge. I dag var nok ullsokkene strengt tatt ikke nødvendige, temperaturen i Trøndelag er fortsatt noe høyere enn normalen. 
Tidligere i vinter skrøt jeg hemningsløst av sokkegarnet jeg kjøpte fra Purple Goddess Design på Etsy. Selvstripende sokkegarn er en av mine svakheter, og i sene nattetimer på jobb (mens man sånn i halvsøvne venter på et prøvesvar før man kan krype opp i senga igjen) er det som oftest de som ramler ned i handlevogna på en eller annen nettbutikk. Gjerne Etsy, som har en verden full av selvstripende sokkegarn. Bare se her!


Fine sokker blir det hvertfall, denne fargen heter Silver Lining, og kom i postkassa for kort tid siden. Sokkene er strikket på pinne 2 mm og har etterpåhæl, slik at det skulle passe best med stripene.Sokkene fikk en kjapp prøvetur på terrassen i kveldssola, men nå skal de få ligge å vente på kaldere tider. De blir nok tatt i bruk etter hvert, det er nok ingen fare for at høsten ikke kommer til Trøndelag i år heller!

7 kommentarer:

 1. Nattjobbing = grøss! Stripesokker = fest!

  SvarSlett
 2. Så fine sokker:) Håper vi kan vente lenge før vi får bruk for dem igjen ;)

  SvarSlett
 3. Herlige sokker! Og det med å krype inn i et par varme sokker på sommerkveldene er undervurdert. Så jeg stemmer for kjole +sokker :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg og flotte sokker!! Lurer litt på hvordan du strikker etterpåhæl?.... Det så veldig praktisk ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Her er en link hvor prinsippet med etterpåhæl forklares fint: http://www.socknitters.com/lessons/afterthoughtheels.htm

   Slett
  2. Tusen takk, det skal jeg sannelig prøve :)

   Slett