fredag 29. november 2013

Hurtigstrikk

Denne uka burde jeg fått medalje i hurtigstrikk. I sommer var svigermor fra USA på besøk. Hun valgte seg ut ei jakke fra Sandnes Garn, Modell nummer 11 fra heftet Dame Mix 1305. Denne strikkes i lett og luftig Silk Mohair, på relativt tykke pinner. Den ble også startet i sommer, men så lagt til side.

Først var planen at svigermor skulle komme denne uka, slik at jeg tok den frem og startet på litt igjen i løpet av høsten. Så ble reiseplanene utsatt, og det ble snakk om like før jul. Deretter kom beskjed om nyåret, og jakken ble liggende siden det var julegavestrikk på pinnene. Så, plutselig, for to uker siden, ja, da kunne hun komme denne uka likevel, og hadde allerede kjøpt billetter. Dermed ble det hurtigstrikk. Bakstykket var ferdig, men jakken mangler to forstykker og to ermer, for ikke å snakke om montering....


I full fart ble jakken ferdigstrikket, det manglet bare et erme da svigermor ankom forrige fredag, og i løpet av helgen ble det ferdig og jakken montert. Hun ble fornøyd, jeg ble fornøyd, og jakken har allerede vært ibruk flere dager.Nå er det tilbake til julegavene, men de nærmer seg faktisk slutten de også. Ser ut til at det blir jul i år også, gitt!

1 kommentar:

  1. Så bra at du fikk ferdigstilt jakken! Her er det også julegavestrikk på pinnene. Kjenner stresset nå med tanke på at det er 1. desember allerede i morgen..

    SvarSlett