fredag 24. februar 2012

Fredagskos og litt til....

Mr. Melkebart og jeg er på vinterferie hos mormor og bestefar. Her regner og blåser det, men inne er det godt fyr i ovnen. Mr. Melkebart har sovnet, og mamma og jeg har kost oss godt med hjortebiff og et glass rødvin. Nå skal jeg sitte i sofakroken og strikke på Olive'n min resten av kvelden....

Tidligere i uka hadde svogeren bursdag. Han har flere ganger ytret ønske om fingerhansker, uten fingre, men de har latt vente på seg. Til jul fikk han sokker, rett og slett fordi jeg ikke fant noe oppskrift på fingerhansker. Og det har jeg forsåvidt ikke funnet enda, så da måtte det improviseres.


Noen nøster Østlandsgarn ble forvandlet til fingerhansker. Underveis ble de både litt for store og litt for små, og jeg måtte rekke opp både her og der. Jeg husket til og med å skrive opp hva jeg gjorde på hanske nummer en, slik at nummer to ble likedan. Og, til slutt ble de ferdige, og mottaker kunne tidligere i uka berette at de passet perfekt! 

Jeg takker for alle hyggelige kommentarer jeg har fått i det siste, jeg setter stor pris på det, og er glad for at dere liker det jeg lager! God helg alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Disse var fine :) Heldige svoger :) Her har det vært full latskap i hele kveld... Deilig!

    SvarSlett
  2. Her heter disse vantene "fingerløyse". Synes de ser gode ut på fasongen, og fargen er jo slik de fleste karer liker. Skjønner godt at dette ble en innertier. Riktig god helg!

    SvarSlett