lørdag 6. januar 2018

Morsom strikk!

Dette er noe av det morsomste jeg har strikket på lenge! Altså, ikke nødvendigvis den ensformige delen med grå glattstrikk, men perlene! 


Det var så morsomt at det frister til øyeblikkelig repetisjon, og jeg er på nippet til å legge opp til en til. Denne tilhører fjoråret, den ble ferdig i romjula, men har nå blitt innviet og godkjent av lillesøster. Mønsteret er fra Strikkelisa  som stadig vekk kommer med nye, morsomme og flotte mønstre! Denne kan strikkes som topp, snurrekjole eller tunika , jeg valgte tunika, siden jeg ser for meg mest bruksmuligheter (og siden lillesøster er veldig glad i å ha på kjole, samtidig som mammaen ikke orket tanken på millioner av masker i snurrekjolen).Kjolen er strikket i ren ull, i grå Kauni, med litt rester av rosa og lilla Holst supersoft som matchet perlene perfekt. Tynn og lett, men samtidig varm på kalde dager, og kan fint brukes i barnehagen også! Hipp hurra for strikk med Hama-perler!

1 kommentar:

  1. Fin kjole/tunika som jeg tipper vil bli brukt! Lekkert med perlene og matchende striper, og strikket i Kauni er den garantert behagelig å ha på seg.

    Ønsker deg ei fin uke!

    Klem

    SvarSlett