mandag 10. juli 2017

Takknemlig!

Forrige uke var storebrors siste uke i barnehagen, til høsten blir han skolegutt. Lillesøster skal bytte barnehage for å gjøre logistikken lettere i heimen, så på fredag tok vi farvel med barnehagen vår. Vi har vært så heldige at vi har hatt verdens beste barnehage, med helt fantastiske folk! Det er sikkert mange som kan si det samme om sin barnehage, men vi har noe å sammenligne med siden storebror gikk nesten det hele første året sitt i en annen barnehage (og vi merket stor forskjell da vi byttet).

Dette er mennesker som tilbringer store deler av dagen sammen med mine små skatter, ofte mer tid enn jeg gjør. Mennesker som leker med, lærer, trøster, mater og er glade i mine barn. Som har gode fang å sitte i, alltid ei hånd å holde i, av og til litt strengstemme, og masse smil og latter!

Hva gir man slike mennesker for å vise hvor takknemlig man er?Jeg endte på personlige gaver som jeg tenkte alle vil ha bruk for. Barnehagen er mye på tur, så gode, varme sitteunderlag er nyttige gaver! Med initialer brodert på, fikk alle en personlig touch, og i tillegg kunne jeg matche personlighetene litt til fargene. Alle fikk i tillegg et grillspyd og et kort med en liten personlig takk.For takk skal de ha, disse flotte menneskene som har tatt vare på mine barn, og har vært en så stor del av livet deres! Vi kommer helt sikkert til å savne dem alle sammen, men heldigvis flyttet vi ikke så langt at det ikke skulle være mulig å stikke innom dersom savnet blir for stort!


P.S. Disse er strikket i Sandnes fritidsgarn, på pinne 8. Legg opp 75 masker og strikk ca 60 riller. Tov på 40 grader, broder på kant og initialer, eller annen pynt dersom du vil! Easy peasy!

3 kommentarer:

 1. Det er sånn barnehagen skal være, og det er godt å oppleve at barna (og foreldrene) blir godt ivaretatt der! Vi hadde samme opplevelse som deg av barnehagen til ungene våre, og vi har veldig mange gode minner derifra.
  Gavene dine må jo være midt i blinken! Kjempefine, praktiske og personlige. Sikker på at de ble satt veldig stor pris på!
  Lykke til med ny barnehage!
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 2. Koselige gaver! Jeg er sikker på at personalet ble glad for disse personlige gavene. Det er alltid veldig hyggelig når foreldrene viser med ord og handling at de er takknemlige.

  Riktig god sommer til deg og dine!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så flott gave! Godt å kunne gi bort noe for å vise sin takknemlighet til for eksempel dyktige barnehageansatte :)
  Og takk for oppskriften på sitteunderlag.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett