onsdag 19. juli 2017

Ferie!

Et par dager ferie hjemme uten barn gir masse tid til å gjøre ting jeg skulle ha gjort lenge. Som å sy noen nye bukser til lillesøster, for eksempel. Jeg bruker et mønster fra Brindille and Twig  på haremsbukser, og disse er kjempelette å sy. Det at jeg fikk overlock maskin i bursdagsgave fra Mannen gjorde det hele enda lettere, så uten unger i nærheten og med en fot som begynner å virke ganske greit etter operasjonen, kunne jeg endelig få tatt den i bruk!


Disse buksene er som sagt lette å sy, og egner seg fint til nybegynnere, slik som meg. De er altså så enkle at alle får det til. De kan fint syes med vanlig symaskin også, det har jeg gjort flere ganger tidligere!
Jeg husker ikke hvor jeg har kjøpt disse stoffene, unntatt den stripete ribben, som jeg kjøpte hos Frau Tülpe da jeg var i Berlin i fjor høst.Med de to neste buksene fikk jeg lyst til å prøve noe annet. Ei venninne, som har nettsiden madebyagnes  hadde nylig publisert en tutorial på lomme med glidelås (#pocketwithazip). Det var kjempemoro med en liten vri, og ikke var det vanskelig heller! Stoffene har ligget her og vært brukt til diverse andre ting tidligere, jeg prøver nemlig å sy meg gjennom stoffstashet, akkurat som jeg prøver å strikke meg gjennom garnstashet....Å ta bilder av buksene på er derimot ikke så enkelt, faktisk mye vanskeligere enn å sy buksene. Snart-toåringen står ikke rolig lenge nok, så dette ble det beste bildet jeg fikk denne gangen....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar