fredag 11. november 2016

On a roll!

I går kveld ble jeg ferdig med tre ting! Tre ting på en gang, tenker du, det går jo ikke? Joda, når det som mangler er tåa på en sokk, feste tråder på et par votter og halskanten på en genser, så går det helt fint, det!


Jeg starter med sokkene, siden de var enklest å ta bilder av alene hjemme i mørket. Dette er som vanlig tynne sokker strikket på pinne to, i tynt sokkegarn. Denne gangen er det Lorna's laces, dette nøstet ble vel kjøpt i USA for en del år siden. 


Disse har vært veskestrikk ei stund. Jeg foretrekker sokker som veskestrikk, siden jeg ikke trenger mønster og bare kan strikke i vei. Det tar litt tid å få de ferdige siden det ofte bare blir en runde her og en runde der.


Litt vrange omganger innimellom for å holde på interessen er ingen dum idé, og det blir litt mer spennende sokker enn enkel glattstrikk. Disse er mine, og skal ikke gis bort, men flytter inn i sokkeskuffen!
Mer om de to andre tingene kommer etterhvert, når jeg bare får tatt bilder. . . 

1 kommentar:

  1. Så lurt med sokker til deg selv. Det meste av det jeg strikker havner som oftest andre steder. Men uansett er det alltid kjekt å bli ferdig. Jeg kom i mål med ei lue i kveld.

    Ønsker deg en fin søndag!

    Klem

    SvarSlett