mandag 14. november 2016

Endelig!

Denne genseren har vært "in the making" i flere år. Helt fra jeg kjøpte garnet i USA for snart tre år siden har jeg gledet meg til å få denne ferdig. Jeg begynte for to år siden, men la den litt til side da jeg ble gravid.  Det var ikke vits i å strikke ferdig en genser jeg ikke kunne bruke på ei stund uansett, liksom....
Men i høst ble den plukket frem, og endelig skulle den bli ferdig!
Ja, helt til jeg gikk tom for hvitt garn da...


Men som dere ser så ble den endelig ferdig! Nytt garn ble bestilt og kom i posten, og selv om det er håndfarget og annet fargebad, så var forskjellen minimal. Og uansett så var det bare siste halvpart på mønsteret igjen slik at forskjellen ble ikke synlig i det hele tatt! Garnet er forresten Swans Island DK, i fargene Snowy Owl, Midnight og Cayenne. Dette er min absolutte favorittkombinasjon når det gjelder Mariusgenseren. De klassiske, norske fargene, bare i omvendt kombinasjon. Det er faktisk nesten den fineste genseren som finnes, synes jeg! Jeg innser at hvit genser ikke er så praktisk som småbarnsmor, så den blir nok litt skjermet fra matlaging og middagsspising, men ellers gleder jeg meg til å bruke den masse! 

4 kommentarer:

 1. Flott genser! Marius er ert mønster jeg aldri blir lei :)

  SvarSlett
 2. Så fin den var i omvendte fargar :)

  SvarSlett
 3. Genseren er nydelig til deg! Bruk den masse! En Marius-variant må alle vi som er norske ha. Da jeg var ung, var det Setesdalskofte som var et must.
  Mariusgenseren har fulgt meg bestandig, og jeg strikka flere med isatte ermer på nitti-tallet før rundfellinga kom.
  En tunika i grått, hvitt og svart er en av mine favoritter vinters tid.
  Nå strikker jeg luer med tanke på julemarkedet.

  Fortsatt god tirsdag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin genser, og så bra du fikk tak i samme garn etter så lang tid! Imponerende at du klarte å sluttføre denne. Jeg har et prosjekt i strikkekurven som har ligget der 1,5 år. Den ropte litt på meg i gårkveld, så kanskje tiden er inne;)

  SvarSlett