fredag 21. august 2015

Ventetid

Når man venter på en baby går ikke alltid tiden så fort som man skulle ønske. I tillegg kom sommeren plutselig til Trøndelag, så her har mye av tiden blitt tilbrakt innendørs, det blir veldig varmt å være høygravid i sola. Sofastrikking har det blitt mye  av, og her er den siste babystrikken som har blitt ferdig.


Denne bodyen er strikket i Drops baby merino, etter et mønster fra Garnstudio. Enkelt, men fengende mønster, som gjorde strikkingen litt mer spennende enn ren ribbestrikk. 


Sommerfuglknapper, som jeg ikke aner hvor kommer fra, det kan tyde på at de har ligget her ei stund på vent til et passende prosjekt. Jeg likte denne veldig godt, både strikkingen og det ferdige resultatet. Den finnes også i genser/topp-utgave, så det er mulig det blir en genser i en litt større størrelse etterhvert. Garn av rett sort har jeg hvertfall nok av liggende. Denne er i størrelse 1/3 måneder, jeg vil tippe den er tøyelig nok til å vare i mange måneder, og det kommer sikkert bilder i bruk etterhvert.... 

2 kommentarer:

  1. Så fiiin ♥
    Herlig farge, og flott mønster :)
    Det er fint å kunne forberede babytiden med slikt håndarbeid.

    SvarSlett
  2. Jeg har hatt ventetid i varmen jeg også, og akkurat som deg fått strikker endel til babyen. Nå på sjukehuset, klar for siste runde, ligger tre prosjekter nesten klare. Koselig å følge bloggen din, i samme tilstand, du lager mye fint!

    SvarSlett