lørdag 21. mars 2015

Forberedelser

En baby som (forhåpentligvis) kommer til verden på sensommeren trenger også ullklær. Med mr. Melkebart brukte jeg mye bæresjal de første månedene, og det er planen denne gangen også. Da er denn jakken praktisk, siden den holder ryggen og armene varm, uten at det blir klamt på magen, der babyen ligger inntil.


Baby vertebrae i tynt ullgarn blir forhåpentligvis fin å ha de første månedene. Garnet er Malabrigo sove i fargen Lettuce, som er nydelig gulgrønn,  og dermed også ganske så unisex. 


Siden det ble mye garn til overs slo jeg til med matchende lue og sokker også. Lua er guttelua fra Strikk til smårollinger,  som jeg synes passer like godt til ei jente også. Sokkene er Blue steps baby booties,  og alt er strikket i størrelse 0-3 måneder, og kan derfor forhåpentligvis tas i bruk med en gang babyen kommer! 

7 kommentarer:

 1. En slik jakke har jeg ikke sett før, men sikkert som skapt for den bruken du nevner. Lekker farge på settet! Håper du er frisk og rask og kan nyte tida framover mens du gleder deg. Lykke til!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så lurt med den jakka! Jeg pleier å kle ulljakka bak fram på babyen når han skal sove i vogna, sånn at han ikke skal bli så varm på ryggen - ikke like proft, det ;)

  SvarSlett
 3. Lur (og fin) jakke for et bærebarn, aldri sett før men kanskje du skaper en trend ;) :)

  SvarSlett
 4. Så søt en jakke...herlig farge.

  SvarSlett
 5. Hei og gratulerer med magen!
  Så søt og praktisk jakke du har strikket. (Joda, lue og sokker er praktisk det også...... :-)) Regner med at det dukker opp enda flere søte småplagg etterhvert.
  Berit

  SvarSlett
 6. Det var jammen smart. Fin og praktisk, og flott farge.

  SvarSlett
 7. Den var stilig og lur den jakka der. Så kjekt med ny baby da. Gratulerer.
  Klem

  SvarSlett