torsdag 1. januar 2015

Året som gikk, det beste og verste i 2014

Enda et år er over, og dette året har jeg jammen strikket mye! Over 11,6 kg garn har forsvunnet ut av lageret på forskjellige vis, noe som 2-3 kg mer enn de siste to årene... (2012 og 2013 ligger i arkivet).
Litt av årsaken til at det ble litt mer enn vanlig i år, er nok at jeg fikk ferdig et heklet restegarnsteppe på knappe 2 kg....


Det har blitt mest til meg selv, men det har dryppet litt på mannen og guttungen også. Og en del gaver, både luer, sitteunderlag, sjal og sokker.
Hvor mange gensere og jakker det ble til meg selv tør jeg ikke telle, men en del ble det....

Årets favorittgenser: Meltwater, som ble til under ferieturen til USA i vår. 

Årets favorittjakke: Det står mellom to favoritter, den lange, gode Linney-jakka jeg strikket tidlig på året (som jeg forresten har strikket to av i løpet av året, jeg har bare ikke blogget om nummer to....), og Hitofude, som ble til på tampen av sommeren. Det er ei sommerjakke, og den ble derfor ikke brukt så veldig mye, men har potensiale til å bli en sommerfavoritt!!

Årets favorittsokker: Electric Blue, fordi fargen er helt fantastisk, og garnet var en drøm å strikke med!

Årets absolutte favoritt uansett kategori: Drachenfels. Sjalet som har blitt brukt nesten daglig siden det var ferdig. Stort, mykt og varmt, alt man kan ønske seg! 

Årets gave: Det er moro å gi bort strikkede gaver. Her står det mellom Hitchhiker'n ei venninne fikk til jul, og som allerede har vært så mye i bruk at sønnen hennes lurte på om hun sov med det også, og sokkene ei venninne beslagla da jeg var i Tyskland på en liten ferie i sommer. 

Årets veldedighetsstrikk: Når det kommer til strikk er jeg nok ganske egosistisk, men jeg fant en fin måte å bruke opp restegarn på, samtidig som jeg kunne gjøre en god gjerning, og sendte flere babyluer avgårde til Leger Uten Grenser.

Årets nødstrikk: Der alle andre går på H&M og kjøper ei lue når de glemte å pakke ei i kofferten, går en strikker og kjøper garn og pinner, og nistrikker ei lue i løpet av en kveld....

Årets drygeste: Mannen i huset har fått en cardigan. Den tok lang tid å strikke og måtte rekkes opp og strikkes på nytt. 

Det var litt av året 2014, og strikkeåret 2015 har såvidt startet. Jeg gleder meg til å strikke videre, og ønsker alle sammen et riktig godt nytt år!


3 kommentarer:

  1. Du har strikket enormt mye, all honnør til deg for det :) Hos meg går det bare nedover, men jeg har laget årsrapport allikevel.

    SvarSlett
  2. Du har hatt et imponerende garnforbruk og strikket så mye fint! Ønsker deg et godt nytt og kreativt år=)

    SvarSlett